RoboCop (2014) online subtitrat hd


RoboCop (2014) online subtitrat in romana



Nu pot să spun că am intrat în RoboCop remake director José Padilha lui așteaptă foarte mult . Chiar titlul vorbește de o epocă trecută . Dar am fost în mare parte îndeplinite până în al treilea act ridicol face se pare ca în cazul în care toate gând a fost pus în modul de a merge pe calea spre deosebire de cazul în care acestea au fost de fapt merge .

Pentru primele două treimi , scenarist Joshua Zetumer făcut o treabă bună reinventa povestea unui Detroit - politie - ofițer transformat - cyborg , mai mult de 25 de ani de la original . Actualizat pentru tehnologia de azi , el dedică , de asemenea, mai mult timp pentru complexitatea morală și problemă în spatele construirea unui robot de cyborg ca societate robotică OmniCorp și CEO-ul său ( Michael Keaton ) sunt în căutarea pentru o modalitate de a vinde roboți lor de drept de executare a publicului american convins .
Deja în uz în întreaga lume , curățarea țări de război devastat , OmniCorp trebuie să găsească o modalitate de a aduce o busolă morală a ființelor lor robotizate . Astfel , RoboCop se naște după detectivul Alex Murphy ( un up-to -the- sarcina Joel Kinnaman ) este aproape arși de vii într- o tentativă de asasinat .

Însăilat pe curba de învățare pentru a deveni un robot , Murphy se confruntă cu complicații , cum ar fi capacitatea sa de a restabili legătura cu soția sa ( Abbie Cornish ) și copil , conflictul de emotiile umane vs robot de instinct și apoi cele mai simple teme de port de peste de Paul Verhoeven a lui 1987 originală - descompunerea tematic de Detroit și influența negativă a tipuri de media obraznici , minunat ilustrate aici cu Samuel L. Jackson .

Influență asupra politicii corporative , influența mass-media de titluri senzationale asupra opiniei publice și lipsa de preocupare pentru ceea ce -i drept în fața dolarului atotputernic sunt toate la îndemână . Script Zetumer și direcția Padilha -l trateze pe toți foarte materie - de - factly permițând în același timp situația să fie de a face rada publicul , simt un sentiment de bucurie sau un sentiment general de compasiune . Cu toate acestea , filmul nu pierde picior în al treilea act , o dată sunt stabilite caracterele noastre și se decide să-și trădeze tot ceea ce a construit-o .

Gary Oldman joaca om de stiinta de plumb OmniCorp , responsabil pentru robotică care salvează în cele din urmă Murphy si transforma -l intr-un ofițer de poliție cyborg . Are de a face cu un conflict moral de-a lungul și devine scena - după - scena de el trădează sentimentul său de " drept " până la al treilea act în care direcție Padilha trebuie să fi fost , " Bine, acum la isteric ! " De fapt , destul de mult în fiecare personaj acționează într-un fel în primele două treimi ale filmului și este ca și cum un flip a fost schimbat și dintr-o dată toată lumea a intrat în modul de panică .

Ca șef al OmniCorp , Keaton nu dă într-adevăr pe " baiat rau " atmosfera până la aproximativ la jumătatea prin intermediul și chiar și atunci nu-i nimic ca ceea ce el devine de la sfârșitul filmului , în timpul o confruntare pe acoperiș, ridicol în cazul în care veți obține sensul realizatorii filmului au decis era timpul să-și încheie lucrurile în același timp asigurându-vă că publicul a înțeles că au fiecare intenția de a face un sequel .

Dacă ați văzut vreodată un interviu cu un actor sau regizor le place cuvantul " organic " , și primele două acte de RoboCop sunt ecologice în timp ce a treia este o uneltire a dibuit studio , ignorând ceea ce a fost deja construit ca filmul oferă mod la puf după pictura se într-un colț , cu prea mult timp pierdut și o pereche de caractere inutile .

Conexiune RoboCop a omenirii este fie soția și fiul său sau partenerul său ( Michael K. Williams ) , nu puteți avea atât , acest lucru nu este o serie de televiziune și nu este suficient timp . După cum reiese de aici , unul va fi neglijate sau ignorate cu totul perturbarea narativ . La același punct , m-am săturat de a vedea Michael K. Williams pierdut în rolurile sale de film , da -i omului o pauză și urmăriți-l lumineze .

De asemenea , nu mai pierde timpul cu oameni care nu contează . Totagita în jurul cu pregătire RoboCop și fiecare scenă în care Jackie Earle Haley ca un tip lipsit de valoare greu ar fi putut fi tăiate și folosite pentru a crea antagoniști mult mai puternice permițând în același timp pentru același nivel de formare a caracterului .

Toate acestea pentru a spune da , mi-a plăcut filmul , dar mai rămâne o cantitate de frustrare . Am înțeles că nu se poate trata RoboCop ca doar o altă dramă polițistă și să păstreze publicul țintă , dar după ce a petrecut aproximativ 90 de minute cu un film vreau sa fie incantati de finală 30 , nu uita doar pe la uimire plictisitoare - ochi . Filmul se numește RoboCop , să continue să exploreze asta. Nu sunt sigur dacă asta înseamnă că , chiar ai nevoie de un antagonist , chiar dacă eu sunt sigur că o grămadă de născociri aruncate în calea să se așeze pe un fel de format rezoluție nu este răspunsul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top