Nymphomaniac: Volume II (2014) online subtitrat



Nymphomaniac: Volume II (2014) online




Nimfomana : Part One este povestea lui Joe ( Charlotte Gainsbourg ) , o nimfomana auto- diagnosticat , care este descoperit grav bătut într-o alee cu un burlac vechi , Seligman ( Stellan Skarsgård ) , care o ia în casa lui . Ca el tinde să rănile ei , ea relatează povestea erotic din adolescenta ei și tineri , la maturitate ( portretizat în flashback de Stacy Martin ) . PARTEA ÎNTÂI stele , de asemenea, Shia LaBeouf , Christian Slater , Uma Thurman , Sophie Kennedy Clark , Connie Nielsen și Udo Kier .

Partea a doua ponturi sus cu povestea de maturitate lui Joe , și stelele Jamie Bell , Willem Dafoe , Mia Goth și Jean- Marc Barr , în plus față de Gainsbourg , Skarsgård , Martin și LaBeouf .

Nimfomana : Partea întâi și Nymphomaniac : Partea a doua marcă de Lars von Trier follow-up la filmul apreciat de critica , Melancholia ( lansat de Magnolia în 2011 ) , și este a treia colaborare consecutiv cu Charlotte Gainsbourg . Un regizor revolutionara, pentru mai mult de două decenii , alte credite filme von Trier includ Antihrist , Dogville , Dancer in the Dark , și Breaking the Waves . Nimfomana este produs de către Louise Vesth pentru Zentropa Entertainments .


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Top